دانلود تحقیق درمورد مراحل توليد عسل
با دانلود تحقیق در مورد مراحل توليد عسل در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مراحل توليد عسل را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مراحل توليد عسل ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:69 صفحه
قسمتی از فایل:
1ـ1ـ مشخصه طرح :
عنوان طرح تهيه عسل و بستهبندي در بستههاي 50 و 100 گرمي (صادراتي ) ميباشد . طبق استاندارد شماره 92 ايران چنين تعريف شده است : عسل محصولي است طبيعي كه توسط زنبورهاي عسل از شهد گل و يا شهد قسمتهاي ديگر گياه در كندو بوجود ميآيد . و ويژگيهاي عمومي آن ميبايست بر طبق استاندارد تدوين شده باشد . محصول جنبي اين طرح موم ميباشد و ظرفيت توليدي طرح 125 كيلوگرم عسل بستهبندي شده در ظروف 50 و 100 گرمي يكبار مصرف در ساعت ميباشد .
2ـ1ـ فرآيند توليد :
عسل شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسيله دستگاه اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازي ميشود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوريزاسيون بوسيله دستگاه بستهبندي اتوماتيك بستهبندي ميشود .
3ـ1ـ شرايط عملياتي :
تعداد روز كاري در سال 270 روز و بر اساس يك شيفت 8 ساعته محاسبه شده است .
4ـ1ـ در صد تامين مواد اوليه :
ماده اوليه اصلي يعني عسل كلاً از داخل كشور تهيه ميشود و مواد بسته بندي وارداتي است و ميتوان گفت كه 90 درصد مواد اوليه داخلي و 10 درصد وارداتي ميباشد .
5ـ1ـ تعداد كاركنان :
مديريت يك نفر ، پرسنل توليدي شامل 7 نفر كارگر و دو تكنسين ، اداري و مالي 2 نفر ،نگهبهان و خدماتي 1 نفر ، راننده و تداكاتچي 1 نفر ، تاسيساتي يكنفر ،جمع پرسنل 15 نفر .
6ـ1ـ تاسيسات زير بنايي :
كل توان برق 80 كيلووات : فرآيند 54 كيلوات ، تاسيسات 16 كيلو وات ،اضطراري 11 كيلو وات ، آب مصرفي روزانه در حد استاندارد آب آشاميدني و به ميزان 5 متر مكعب در روز قابل تامين از شبكه سراسري .
روزانه حدود 200 ليتر گازوئيل جهت ديگ بخار به مصرف ميرسد .
سيستم جمع آوري و تصفيه و دفع فاضلاب بطريق سپتيك تانك پيش بيني شده است .