دانلود تحقیق درمورد سنبل الطيب
با دانلود تحقیق در مورد سنبل الطيب در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سنبل الطيب را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سنبل الطيب ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:21 صفحه
قسمتی از فایل:
نام علمي Valeriana officinalis L.
نام تيره Valerianaceae
نام انگليسي Common valerian, cat's valerian
نام فرانسوي Valeriane officinal, Herbe aux chats
نام آلماني Echter baldrian
مشخصات عمومي گياه
گياهي است عليفي، پايا تا ارتفاع 5/1 و گاهي 2 متر رشد ميكند. ريزوم گياه 2 سانتيمتر ضخامت دارد و چندين ريشه به ضخامت 2-3 ميليمتر به طول 15-10 سانتيمتر از ريزوم منشاء ميگيرند. ساقه كه در سال دوم يا سوم ظاهر ميگردد، قوي، استوانهاي، داراي شيار عميق و توخالي ميباشد. برگهاي آن متقابل و به برگچههاي زيادي تقسيم ميشود. هر برگ 11-7 و گاهي بيشتر برگچه دارد. برگچهها بيضي، نوك تيز با قاعده پهن دندانهدار و فاقد گوشواره هستند. گلهاي اين گياه سفيد رنگ يا صورتي بوده و بوي مطبوع دارند. در اواخر خرداد تا اوايل مرداد نيز به صورت گلآذين ديهيم سه شاخه با ظاهر چتر مانند بر روي ساقه ظاهر ميشوند. جام گل لولهاي، متورم و منتهي به پهنكي منقسم به پنج لوب نامساوي است. داخل آن سه پرچم و يك مادگي مركب از تخمدان سه برچهاي ديده ميشود كه دو تاي آنها به تدريج تحليل ميرود و فقط سومي باقي ميماند. در انتها به ميوهاي فندقه و منتهي به يك دسته تار تبديل ميگردد.
رنگ ميوه قهوهاي روشن است و قسمت بالايي آن داراي تاجي از كاسه گل (پاپوس) به تعداد 15-10 عدد ميباشد كه در پراكندگي بذرهاي سبك اين گياه نقش مهمي دارد. از نظر سطح كروموزومي ديپلوئيدي 14=n2 تتراپلوئيدي 28=n2 و اكتاپلوئيدي 56=n2 در گياهان اين جنس ديده شده است.
پراكنش
سنبل الطيب به حالت خودرو در جنگلهاي كم درخت، كنار رودخانهها و نهرها، مكانهاي باتلاقي و در مراتع ميرويد. پراكندگي آن در مناطق كوهستاني به نحوي است كه به طول معمول از ارتفاع 1000 متري دامنهها بالاتر نميروند، به طوري كه به ندرت ممكن است در ارتفاعات 2000 متري بدان برخورد شود. گياهان اين جنس در ايران، افغانستان، كشمير، آسياي مركز و قفقاز پراكندگي دارند. با اين حال در امريكاي مركزي و جنوبي نيز نمونههايي از اين جنس گزارش شده است. در ايران 6 گونه مختلف از اين جنس وجود دارد كه در نواحي مختلف رشته كوههاي البرز و نواحي شمالي و شمال غربي مانند ميشو داغ يافن ميگردد.