دانلود تحقیق درمورد استفاده از تقريب پوتيه براي تخمين راكتانس پراكندگي ژنراتورها
با دانلود تحقیق در مورد استفاده از تقريب پوتيه براي تخمين راكتانس پراكندگي ژنراتورها در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق استفاده از تقريب پوتيه براي تخمين راكتانس پراكندگي ژنراتورها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق استفاده از تقريب پوتيه براي تخمين راكتانس پراكندگي ژنراتورها ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد استفاده از تقريب پوتيه براي تخمين راكتانس پراكندگي ژنراتورها
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:20 صفحه
قسمتی از فایل:
واژههاي كليدي: راكتانس پراكندگي – راكتانس پوتيه- منحني مدار باز- منحني ضريب قدرت صفر
راكتانس پراكندگي آرميچر در ژنراتورهاي سنكرون نماينده بخشي از شار ماشين است كه تحريك را در بر نميگيرد و مسير شار آن عمدتاً از فاصله هوايي بسته ميشود. براي به دست آوردن پارامترهاي مدار معادل و انجام مطالعات مختلف اعم از بررسي اشباع، ديناميك و غيره در ژنراتور سنكرون، در اولين قدم به اطلاعات مربوط به راكتانس پراكندگي نياز خواهيم داشت. به طور معمول اين راكتانس توسط سازنده ارايه ميشود. با اين وجود در بسياري از واحدهاي نيروگاهي قديمي در شبكه برق ايران، اين راكتانس به صورت مشخص توسط سازنده ارايه نشده است.
در اين مقاله سعي شده است با استفاده از تكنيك تخمين پوتيه در بالاترين نقطهاي در ناحيه اشباع ماشين كه امكان استخراج راكتانس پوتيه موجود باشد،مقداري تقريبي براي راكتانس پراكندگي ماشين محاسبه شود. اين روش براي دو گروه ژنراتور انجام شده است كه در گروه اول راكتانس مورد نظر توسط سازنده داده شده است ودر گروه دوم اطلاعاتي از راكتانس مورد نظر در دست نيست. در نهايت ميزان خطا و مقادير راكتانس به دست آمده در واحدهاي مختلف ارايه شده است.
تخمين پارامترهاي مدار معادل ماشين سنكرون از تستهاي SSFR و ارايه يك مدار معادل كاهش درجه يافته با استفاده از Vector Fitting
واژههاي كليدي: شناسايي مدار معادل،( Vector Fitting VF) ، ماشين سنكرون
شناسايي و تخمين دقيق پارامترهاي مدار معادل ماشين سنكرون براي بسياري از مطالعات مهم شبكه نظير مطالعات پايداري و گذرا ضرورت دارد. در اين ميان استفاده از روشهاي تست پاسخ فركانسي در حالت سكون ماشين كه به SSFR موسوم است، به صورت روشي موثر و پذيرفته شده در قالب استانداردهاي IEEE115 تدوين يافته و در اين رابطه شناسايي پارامترهاي مدار معادل از روي نتايج تستهاي مذكور تلاشهاي تحقيقاتي بسياري را مصروف خود كرده است. در اين مقاله براي اولين بار روش Vector Fitting (VF) براي تخمين و استخراج پارامترهاي مدار معادل محورهاي qd پيشنهاد شده است. مثالهاي ارايه شده در مقاله نشان ميدهند كه با استفاده از VF ضمن آنكه ميتوان به مدار معادلي دست يافت كه قادر است پاسخهاي فركانسي منتجه از تستهاي SSFR را با دقت بسيار بالا تخمين زند، ميتوان به يك مدار معادل كاهش درجه يافته با دقت قابل قبول نيز دست يافت.
آناليز و مدلسازي ماشين القايي در خطاي روتوري با استفاده از جريان ميلهها
واژههاي كليدي: ماشينهاي القايي- مدلسازي جريان شاخهها- شكست ميله- شبيهسازي
ماشينهاي الكتريكي القايي به صورت گسترده در صنعت، تجارت و مصارف خانوادگي استفاده ميشوند. معمولاً ماشينهاي القايي در شرايط سخت بهرهبرداري مورد استفاده قرار ميگيرند. اين امر باعث آسيب ديدن روتور در درازمدت ميشود و در نهايت به شكست ميلههاي روتور منجر ميشود. در اين مقاله شكست ميلههاي روتور كه يكي از شايعترين خطاهاي داخلي ماشين القايي است، معرفي ميشود. اخيراً براي مدلسازي و تحليل ماشينهاي الكتريكي در شرايط خطاي مذكور از مدل ولتاژ مبني بر جريان مش و يا روشهاي اندازهگيري آزمايشگاهي استفاده ميشود كه روشهاي فوق بسيار پيچيده و يا گران قيمت هستند. در اين مقاله مدلي بر مبناي جريان شاخههاي روتور ارايه شده و ماشين القايي سه فازه براي مطالعه تحت شرايط سالم و شكست يك ميله مورد مطالعه قرار ميگيرد. نتايج شبيهسازي نشان دهنده نوسان قابل توجه در جريانهاي سه فازه استاتور و نوسان كوچكي در منحني گشتاور و سرعت روتور است. نوسانات موجود در منحني گشتاور و سرعت روتور تحت شرايط كاركرد مانا موثرتر از حالت راهاندازي ظاهر ميشود.