دانلود تحقیق درمورد سنگها
با دانلود تحقیق در مورد سنگها در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سنگها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سنگها ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد سنگها
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:11 صفحه
قسمتی از فایل:
گرانيت :
گرانيت سنگ نفوذي است كه داراي بافت تمام بلورين وفانريتيك است وكانيهاي اصلي آن عبارتند از :
كوارتز 20 تا40 درصد ، فلدسپاتهاي پتانسيم 30 تا 60 درصد ، پلاژيو كلازهاي سديك ( بجز پرتيتها ) 0 تا 35 درصد ، كاني هاي مافيك ( ميكا و هورن بلند ) 5 تا 35 درصد .
اگر مقدار پلاژيوكلاز بيش از فلدسپات هاي پتانسيم باشد سنگ به اسم گرانوديوريت ناميده مي شود و وقتي مقدار كوارتز كمتر گردد سنگ به اسم سينيت ميل خواهد كرد .
در گرانيت هاي معمولي پلاژيوكلاز از نوع سديك تا اليگو كلاز متوسط است و در گرانيت هايي كه از مواد بازي غني تر است و يا داراي پيروكسن مي باشد ممكن است آندزين هم ديده شود . در گرانيت هاي قليائي پلاژيوكلاز آلبيت يا اليگو كلاز است .
بيوتيت كه فراوانترين كاني تيره گرانيت ها است گاهي تنها كاني تيره سنگ بوده و در بعضي با ميكاي سفيد و در برخي با آمفبيل ها همراه است .
گابرو ، ديا باز ، آنورتوزيت و پيروكسينيت وقتي به عنوان سنگ ساختماني پرداخت شده مصرف شوند اصطلاحاً گرانيت سياه (Black Granite ) ناميده مي شوند .اما اغلب سنگهاي داراي كاربرد تجاري معمولاً در حدود تركيب گرانيت و گرانوديوريت مي باشند .
مصارف گرانيت به عنوان سنگ ساختماني به ترتيب اهميت عبارتند از :
1- بنا هاي ياد بود
2- در رير بناي تاسيسات ، پله ها ، ستون و غيره
3- در Crub Stone
منشا گرانيت ها :نظريه منشا تشكيل تمام گرانيت ها از انجماد محلولهاي ماگمائي و نظريه ديگر گرانيت ها كه اغلب ازشواهد سرزمين ناشي مي شود تشكيل گرانيت ها از سنگهاي اوليه بدون گذشتن از مرحلة مايع است .
ريوليت :
ريوليت عبارت از يك سنگ خروجي است كه بصورت تمام بلورين يا نيمه بلورين با خميره آفانيتيك ديده مي شود . كانيهاي آن مثل گرانيت هاست و ممكن است داراي مواد شيشه اي نيز باشد .
دو نوع اصلي ريوليت وجود دارد ريوليت هاي پتاسيك كه بيشتر ديده مي شود و ريوليت هاي سديك. اختلافي كه بين اين دو نوع ريوليت وجودداردنظير اختلاف بين دونوع گرانيت مشابه آنهااست كوارتز هم بصورت بلورهاي درشت اوليه و هم در خميرة سنگ ديده مي شود .
بيوتيت قهوه اي و گاهي سبز به صورت بلور درشت ديده مي شود . آمفبيل خيلي كمتر به تنهايي در ريوليت ها ديده مي شود . در ريوليت پتاسيك آمفبيل ها هورن بلند سبز است .ريوليت هايي كه داراي پيروكسن باشد خيلي كمتر است .
طرز تشكيل ريوليت : ريوليت ها به صورت گدازه خروجي و سنگهاي نيمه عميق مثل سيل ودايك وجود دارد . در نواحي فعال زمين كه معمولاً گدازه هاي ضخيمي ديده مي شود . ريوليتها همراه با آندزيت ، بازالت و گاهي لاتيت ها زياد ديده مي شود .