دانلود تحقیق درمورد پودر گوشت و روغن صنعتي
با دانلود تحقیق در مورد پودر گوشت و روغن صنعتي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق پودر گوشت و روغن صنعتي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق پودر گوشت و روغن صنعتي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد پودر گوشت و روغن صنعتي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:51 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه :
پروتئين يكي از اجزاء مهم غذاي انسان است كه قسمتي از آن بايستي از منابع حيواني تامين گردد ، حيواناتي كه پروتئين مورد نياز انسان را تامين مي كنند خود نيز بمنظور زنده ماندن ، رشد و توليد مثل به پروتئين نياز دارند . پروتئين يك ماده حياتي است كه ادامه زندگي بدن بدون تغذيه اين ماده امكان پذير نمي باشد .
توليد آنزيمها ، كوانزيمها ، هورمونها و بالاخره رشد سلولها و تجديد و مرمت آنها فقط با در اختيار داشتن پروتئين ميسر است .
مصرف مورد احتياج روزانه براي هر شخص بالغ حدود 80 گرم پروتئين توصيه شده است . بنابراين مصرف پروتئين در سطح مملكت و با توجه به ازدياد جمعيت قابل حدس و پيش بيني است . بطوري كه وزارت كشاورزي بر پايه حداقل مصرف پروتئين در سطح كشور براي سال 1379 حدودا مقدار 667 هزار تن گوشت قرمز و يا 560 هزار تن گوشت مرغ كمبود گزارش نموده است . بمنظور توليد اين مقدار گوشت مرغ بشرط استفاده از يك جيره غذائي متعادل با راندمان خوب معادل 375 هزار تن پروتئين در جيره طيور لازم است كه يكي از راههاي تامين آن استفاده از ضايعات كشتار گاههاي دام و طيور است كه با استفاده منطقي از ضايعات كشتار و تبديل آن به پودر گوشت ضمن تامين قسمتي از نياز مسئله انتقال و معدوم نمودن ضايعات ياد شده در اطراف شهرها كه خود منجر به آلودگي فراوان محيط و علي الخصوص سرايت آلودگيها به محيط هاي پرورش دام وطيور مي باشد منتفي شده و در چنين شرايطي ضمن كاهش تلفات توليد مصرف داروهاي طيور وارداتي نيز تدريجا كاهش خواهد يافت .
تبديل ضايعات :
بر اساس بررسيهاي آماري بعمل آمده 28ـ25 درصد وزن مرغ زنده 25ـ23 درصد وزن دام زنده را امعاء و احشاء و سر و پا و پر تشكيل مي دهد كه متاسفانه همه ساله ميليونها تن پس مانده كشتارگاهي و ساير منابع با ارزش غذائي و همچنين مقادير قابل توجهي از انواع ماهي غير ماء كول و پس مانده هاي آن در سواحل جنوبي و شمالي كشورمان بصورت مختلف مورد بي توجهي قرار گرفته و يا معدوم و از بين مي روند . بر طبق اعلام واحد توزيع مواد غذائي وزارت بازرگاني تنها در سال 1379 حدود 450 ميليون قطعه جوجه توزيع گرديده كه پس از كسر 8% تلفات و احتساب وزن زمان پس از پرورش هر جوجه بمقدار 1500 گرم طي سال 1379 معادل 815000 تن مرغ زنده توليد شده كه 25 درصد مقدار فوق اين حدود يكصد هزار تن شامل سر و پا و روده و چينه دان و امعاء و احشاء يوده كه غير قابل خوراك انساني مي باشد و از يكصد هزار تن ضايعات فوق الذكر 72 % رطوبت و آب و 25 % قابل تبديل به پودر گوشت و 3% باقيمانده قابل تبديل به روغن هاي صنعتي مورد استفاده در صنايع صابون سازي خواهد بود ، بدين ترتيب ساليانه 25000 تن پودر گوشت و 3000 تن روغن صنعتي استحصال مي گردد كه موجبات كاهش ساليانه 20000 تن روغن صنعتي استحصال مي گردد كه موجبات كاهش ساليانه 20000 تن پودر ماهي وارداتي را فراهم نموده و از اين ممر حدود هفت ميليون دلار صرفه جويي ارزي خواهم داشت . بديهي است در صورت عدم تبديل اين ضايعات بايستي آنها را معدوم نمود .