7,000 تومان
  • فروشنده : کاربر

  • کد فایل : 50265
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 6.6k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد بررسی افیولیت منطقه دهشیر و مقایسه آن با دیگر مناطق

دانلود تحقیق درمورد بررسی افیولیت منطقه دهشیر و مقایسه آن با دیگر مناطق

0 6.6k
دانلود تحقیق درمورد بررسی افیولیت منطقه دهشیر و مقایسه آن با دیگر مناطق

با دانلود تحقیق در مورد بررسی افیولیت منطقه دهشیر و مقایسه آن با دیگر مناطق در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بررسی افیولیت منطقه دهشیر و مقایسه آن با دیگر مناطق را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بررسی افیولیت منطقه دهشیر و مقایسه آن با دیگر مناطق ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد بررسی افیولیت منطقه دهشیر و مقایسه آن با دیگر مناطق

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:20 صفحه

قسمتی از فایل:

چکيده

    سنگهاي اولترامافيک سازنده افيوليتها در اثر هجوم سيالات گرمابي حاوي CO2 تحت تاثير فرآيند کربناته شدن تبديل به ليستونيت مي شوند. ليستونيتها با مجموعه کانيائي عمومي کوارتز و کربناتهاي حاويMg- Fe- Ca مشخص هستند. از چند دهه گذشته در افيوليتهاي جهان، کاني سازي طلا در هميافتي با اين سنگها مورد توجه قرار گرفته است.

    افيوليتهاي ايران مرکزي به شکل دو کمربند اصلي يعني دهشير- سورک- نائين و جندق-انارک رخنمون دارند. اين افيوليتها در بخش سرپانتينيتي خود ليستونيتي شده اند. دگرساني گرمابي در اين سنگها تا مرحله سيليسي شدن(شکل گيري بيربيريتها) نيز يپش رفته است.در افيوليت دهشير ليستونيتها(در دو نقطه)هم ساز با روند عمومي افيوليت ها فاقد کاني سازي طلا هستند. در حاليکه ليستونيتي شدن تا مرحله  تشکيل بيربيريت در افيوليت سورک پيش رفته است و کاني سازي طلا در هميافتي با فريت کروميت مشاهده شده است. کاني سازي پيريت در بخشهاي شديدا سيليسي شده (بيربيريت) همراه با ناهنجاري طلا- جيوه در افيوليت نائين شاخص مي باشد.در سرپانتينيتهاي جندق فرآيند کربنات زائي سنگهاي تالک سرپانتين کربنات با ناهنجاري ناچيز طلا را شکل داده است. افيوليت قديمي انارک ميزبان وسيع ليستونيتي شدن با مراحل مختلف تکوين کانيهاي متنوع مي باشد. وجود طلا علاوه بر مشاهدات ميکروسکوپي توسط آناليزهاي ژئوشيميايي نيز به اثبات رسيده است.

ملانژ افيوليتي ائين در لبه غربي زون ايران مركزي و در امتداد زون گسلي دهشير بافت، از بافت تا دهشير جنوب نائين شمال نائين انارك و رخنمون هايي را نشان ميدهد. مشاهدات صحرايي در زمين شناسي اوليه شباهتهاي نزديكي را بين اين ملانژها نشان ميدهد. ليتولوژي اين

 

دو ناخيه به مقدار زيادي مشابه بوده و از بالا به پائين شامل:

1ـ آهك هاي پلازيك، آهك ماسه اي و راديولاريت كرتاسه فوقاني

2ـ بازالت ها با ساخت بالشي و ماسيون (بيشتر در منطقه دهشير)

3ـ دايكهاي صفحه اي با تركيب دلريتي

4ـ پلاژيورانيت ها كه در زير دايك ها و روي گابروها قرار دارند.

5ـ خانواده گابرو كه شامل نوريت ها، گابروها و گابروهاي نوريتي مي باشد (دهشير كابروي آمفيبول، و پيروكسن دار)

6ـ سنگهاي پريدوتيتي با بافت كومولا شامل هرزبورژيت، ورليت و دونيت

7ـ سنگهاي پريدوتيتي با بافت تكتونيت شامل هرزبورژيت، ورليت و دونيت كه اين سنگها در افيوليتهاي نائين گاهي توسط دايكهاي رودنژيتي قطع شده اند كمپلكس افيلويتي نائين به طور عمده از پريدوتيتهاي هرزبورژيتي و سرپانتينيت شتكيل شده اند. پيروكسنيت ها و لرزوليت ها در آن خيلي كم است. گاهي دايكهاي لرزوليتي و ديابازي و گابرويي آنها را قطع كرد اند. سنگهاي اهكي و راديولاريت به طور پراكنده در سرتاسر منطقه وجود دارد كه از قطعات چند متري تا چند صد متري مي باشند بخصوص در بخش جنوب شرقي افيوليتها (شمال شرق نائين) سن احتمالي ملانژ افيوليتي نائين پالئوسن تا ائوسن زيرين مي باشد، زيرا جوانترين سنگ رسوي منطقه متعلق به ائوسن زيرين است. با توجه به جايگيري بسياري از افيوليتهاي ايران بر اثر فاز كوهزايي لاراميد احتمالا اين ملانژ افيوليتي بر اثر اين فاز كوهزايي حاصل شده است. نتايج آناليزهاي ژئوشيميايي نشان مي دهد كه ملانژ افيوليتي شمال نائين از نظر K2O فقير شده (داراي كمتر از ده درصد وزني K2O) است. ترمهاي بازيك و حد واسط اين مجموه نسبت به آهن و تيتان غني شدگي نشان نمي دهند و از نظر پترولوژي و ژئوشيمي داراي روند ماگماي تولوئيت جزاير قوسي بوده كه در نتيجه ذوب بخشي يك منشا تهي شده بوجود امده است.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر