دانلود تحقیق درمورد خشونت عليه زنان در ايران
با دانلود تحقیق در مورد خشونت عليه زنان در ايران در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق خشونت عليه زنان در ايران را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق خشونت عليه زنان در ايران ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد خشونت عليه زنان در ايران
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:40 صفحه
قسمتی از فایل:
اعمال خشونت عليه زنان و بدرفتاري با آنها از رايجترين جرايم اجتماع بوده، كه مردسالاري را در جهان امروز و تقريباً در تمام مليتها و گروههاي اجتماعي متذكر ميشود. در اين بين خشونت و اهانت رواني ـ بيروني بيشتر از خشونت خانگي ـ فيزيكي بر روحيه زنان و دختران تاثير ميگذارد، كه گاهي اوقات باعث اقدام به خودكشي و يا انزوا طلبي و دوري از ورود به اجتماع در ميان زنان مجرد، و انتقام از همسر و خستگي از زندگي زناشويي، در زنان متأهل ميشود. گزارشها در طي آبان ماه و آذر ماه سال 83 حاكي از اين است كه درصد بالايي دچار انزواطلبي، افسردگي شده و حدوداً 7/91 درصد دچار خستگي از زندگي و 4/78 درصد انتقام گيري از همسر را تجربه كردهاند.
با توجه به عواملي از جمله، ساختار سنتي ازدواج در سن معيني در جامعه ما، ماندن زن در خانه شوهر به
هر قيمت و يا هر مشقتي، تمام مشكلات ناشي از يك ازدواج بد و تنها تاكيد بر داشتن يك سرپرست كه حداقل بتواند مشكلات اقتصادي را برطرف كند، ميتوان نتيجه گرفت كه «بي همسري» براي زنان مجرد (مطلقه، بيوه) و دختران هرگز ازدواج نكرده مترادف با «مشكل» است. در حالي كه در اين انگاره انسانيت و حقوق فردي زنان به عنوان يك انسان داراي آزادي ناديده گرفته شده است. آخرين تحقيقات در خصوص مشكلات زنان و دختران مجرد نيز گوياي اين است كه اين دسته از بانوان از عدم «امنيت خاطر» كافي در زندگي محل كار و تحصيل رنج ميبرند. رفتار نابهنجار برخي مردان نسبت به دختران و زناني كه سن آنها از بيست و چندسالگي گذشته و مجرد ماندهاند باعث آزار روحي و رواني و سلب اعتماد و امنيت رواني آنها و خانوادههايشان ميگردد. از جمله اين رفتارها ميتوان به تحقيرها، متلكها و رفتارها دور از اخلاق اين مردان اشاره كرد.
براساس يافتههاي گوناگون در مورد زنان مجرد، ميتوان دريافت كه زنان بدون همسري كه داراي درآمد شخصي بودهاند، بيش از زنان بدون همسر فاقد درآمد شخصي، تمايل به ازدواج مجدد دارند. نزديك به نيمي از زنان مطلقه، داراي درآمد شخصي هستند، در حالي كه اين موضوع تنها در مورد 4/27 درصد زنان بيوه صدق ميكند بنابراين ميتوان ادعا كرد زنان شاغل و داراي استقلال مادي، آمادگي بيشتري براي رهايي از زندگي مشقّت بار و غير قابل تحمل با مردان خشن وبدرفتار را دارند. همچنين زناني كه مستمري دريافت نميكنند كمتر از زناني كه مستمري دريافت ميكنند، درآمد شخصي دارند. با توجه به اينكه بهرهمندي از امكانات تفريحي و اوقات فراغت يكي از مسائل مهم در آرامش زندگي و بهداشت رواني فرد محسوب ميشود، زناني كه داراي درآمد شخصي هستند بيشتر از زناني كه داراي درآمد شخصي نيستند از برنامههاي ورزشي و تفريحي استفاده ميكنند و اين امر تا حدي سبب آرامش رواني آنها ميشود كه خود نشان دهنده نقش مؤثر درآمد شخصي براي زنان است.